Combichrist in de studio

Combichrist 300x200Het is de afgelopen tijd nogal stil geweest rondom aggrotech band Combichrist. Op hier en daar een festivalaankondiging na, heeft de band niet van zich laten horen. Nu is duidelijk geworden waarom!

De band was namelijk druk bezig met nieuwe muziek schrijven. Hoe wij dit weten, is omdat Out of Line Music, het platenlabel van de band, een foto heeft gedeeld waarin duidelijk wordt dat Combichrist een opnamestudio gehuurd heeft. Dit betekent mogelijk dat we dit jaar twee albums waar frontman Andy LaPlegua aan heeft gewerkt kunnen verwacht. Andy heeft namelijk ook de muziek geschreven voor Hellblade, een game voor PC en PlayStation 4 welke later dit jaar uit zal komen.

There is something in the pipeline. More info soon!

Geplaatst door Combichrist op donderdag 18 februari 2016

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten