Corey Taylor over toekomst Slipknot en Amerikaanse verkiezingen

Corey Taylor 300x200Slipknot frontman Corey Taylor heeft nogal eens iets te vertellen. Deze keer gaat het over zijn mening over de presidentsverkiezingen in Amerika en zijn toekomst bij Slipknot. Nieuwsgierig geworden? Hieronder kun je een paar fragmentjes lezen!

Taylor is een supporter van de Democratische Bernie Sanders voor de Amerikaanse verkiezingen. “Ik hou van de ballen die hij heeft, waardoor hij praat over andere dingen dan wat de Republikeinen en Democraten denken dat ertoe doet. Het lijkt alsof al die dingen ervoor zijn gemaakt om mensen bang te maken en Sanders heeft het juist over mensen weer samen brengen, hoe slechte dingen beter te maken zijn, hoe de echte democratie weer terug kan komen. En ik kan niet voor iemand anders spreken, maar ik vind dat meer bemoedigend dan ontmoedigend.” Het hele interview kun je hieronder vinden.

Taylor is iets minder rooskleurig over zijn toekomst bij Slipknot. “Ik weet niet of ik met pensioen zou gaan. Ik zou misschien afscheid nemen van Slipknot op een gegeven moment, gewoon omdat – de muziek zelf, die energie… ik weet niet of ik dat kan blijven doen als ik eenmaal 50 ben. Ik zou nooit willen dat de band denkt dat ik ze tegenhoudt, gewoon omdat ik het fysiek niet meer kan doen. Dus dat betekent dat ik niet compleet zou stoppen met muziek, maar wel met Slipknot.” De rest van het interview kun je via deze link vinden. Aflevering twee is degene die je nodig hebt.

We talk to Corey Taylor about his thoughts on the US Presidential election…

Posted by Metal Hammer on Tuesday, 23 February 2016

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten