Download Festival kondigt veertien nieuwe namen aan

Download Festival 300x200Na het goede nieuws vanuit eigen land is het nu tijd voor goed nieuws uit het buitenland: Download Festival heeft namelijk ook namen bekend gemaakt! Waar Pinkpop er twee heeft aangekondigd, geeft Download ons meteen veertien namen. Nou ja, technisch gezien dertien, want eentje had zichzelf allang aangekondigd.

De nieuwe namen luiden als volgt: All Time Low (laat gitarist Jack Barakat geen geheimen meer bewaren), GlassjawThe WildheartsWeirdsRoyal RepublicScorpion ChildPennywiseThe ShrineScattering AshesThe Temperance MovementBuck & EvansDevil You KnowThe Raven Age en Napalm Death.

Download Festival zal van 10 tot 12 juni plaatsvinden in Donington Park, Engeland. Tickets zijn al een tijdje in de voorverkoop, dus als je er nu helemaal van overtuigd bent dat je wilt gaan moet je niet te lang meer wachten!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten