Hayley Williams en Chad Gilbert getrouwd

Chad en Hayley bruiloft 300x200Zaterdag was een heugelijke dag in de pop punk wereld en daarom natuurlijk de rest van de wereld. Twee bands zijn namelijk nog dichter bij elkaar gekomen. Na iets meer dan een jaar verloofd te zijn geweest, zijn New Found Glory‘s Chad Gilbert en Paramore‘s Hayley Williams op 20 februari getrouwd!

Een bruiloft verdient natuurlijk een groot feest en dit feest heeft plaatsgevonden in Tennessee. Hier zijn ook verschillende foto’s van verschenen, waarvan je enkele hieronder kunt zien. Wij wensen Chad en Hayley veel geluk toe en hopen dat de bruiloft nog geweldiger was dan ze van tevoren hoopten!

Chad en Hayley bruiloft Chad en Hayley bruiloft 4 Chad en Hayley bruiloft 3 Chad en Hayley bruiloft 2

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten