Jera On Air maakt dagindeling bekend

Jera On Air 300x200Het is nog even wachten tot het Jera On Air festival weer begint: pas in juni zullen we ons weer op het festivalterrein kunnen begeven. Gelukkig is er in de tussentijd nog genoeg nieuws om te delen, zodat je het niet kan vergeten!

Jera On Air is een tweedaags festival en dan is het altijd wel fijn om te weten op welke dag je favoriete bands spelen. Daarom heeft de organisatie inmiddels de dagindeling online gezet, zodat je alvast kan bedenken welke bands je wanneer wilt zien! We weten nu ook meteen hoeveel bands er nog moeten worden aangekondigd: voor de vrijdag, op de grote podia, is dat er nog eentje en voor de zaterdag nog zes. Voor meer informatie over het festival en de dagindeling zelf, klik je hier.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten