Miss May I heeft auto-ongeluk

Miss May I 300x200Een aantal weken geleden hebben wij gepost over het auto-ongeluk waar Miss May I bij betrokken was. Dit artikel kun je hier vinden.

De heren zijn nog steeds aan het touren in Amerika en zijn nu alweer bij een ongeluk betrokken geraakt. Dit maakte de band bekend via social media. De heren hebben de show van gisteren nog kunnen spelen, maar vandaag moeten ze wachten tot hun busje is gemaakt. Er is niemand van de band gewond geraakt bij het ongeluk. We wensen ze veel sterkte toe en hopen dat de rest van de ritjes vlekkeloos zullen verlopen.

Hey everyone, some of you may have heard that, for the second time on this tour, we were involved in a crash on the…

Posted by Miss May I on Monday, 21 March 2016

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten