Nieuwe namen Jera On Air bekend

Jera On Air 300x200Nadat er afgelopen maandag al een oude bekende was aangekondigd voor Jera On Air, is het nu tijd voor een aantal gloednieuwe namen. Er zijn maar liefst twee namen voor de twee hoofdpodia aangekondigd, de rest zal op de Punkbrockbar zijn kunstje vertonen. Weet jij welke twee op de hoofdpodia te zien zullen zijn? (Alvast een tip: het zijn de eerste twee.) Voor meer informatie over het festival klik je hier, voor de nieuwe namen check je hieronder!

John Coffey, Monuments, Jaya The Cat, Tim Vantol, Burning Down Alaska, P.O. Box, Risk It, The JB Conspiracy, Dead Neck, The Tips, The Waiting Game, 18 Miles, Suasion, The Kendolls, Set Things Right, The Octopussys, The Overslept, Homer en Screw Houston.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten