Rob Zombie teaset video, bevestigt releasedatum film

Photo credit: Neil Lupin

Photo credit: Neil Lupin

Voor het geval je de alienpenissen was vergeten, (of nog niet eens had gezien,) Rob Zombie had niet al te lang geleden nog zijn met alienpenissen gevulde video voor het nummer Well, Everybody’s Fucking in a U.F.O. uitgebracht. Toch is er nu al nieuws over een nieuwe muziekvideo.

Zo heeft meneer Zombie op zijn Instagram behind-the-scenes foto’s gedeeld van de shoot voor de muziekvideo voor zijn nummer The Life and Times of a Teenage Rock God. Ook dit nummer zal op het aankomende album, The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser, van Rob Zombie te vinden zijn, welke op 29 april uitgebracht zal worden. De behind-the-scenes foto’s zijn onderaan de pagina te vinden.

Toch is dit nog niet al het nieuws dat meneer Zombie voor je heeft. Zijn horrorfilm 31 zal op 16 september in première gaan. Of de film ook in Nederlandse bioscopen vertoont zal worden, is nog niet bekend, maar dat houden wij natuurlijk voor je in de gaten!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten