Tour manager The Word Alive in gevecht na show

The Word Alive 300x200The Word Alive speelde gisteren een show in de Amerikaanse stad Pensacola. Helaas heeft deze avond een naar einde gehad. De tour manager is namelijk in een gevecht gekomen met de band Rainey’s Revenge.

Rainey’s Revenge kreeg kort na het begin van zijn set te horen dat er nog maar vijf minuten over waren. De band heeft dus maar twee nummers kunnen spelen. Telle Smith, frontman van The Word Alive, heeft via een statement op Twitter verteld dat de band hier niet al te blij mee was en, toen de tour manager in zijn eentje buiten was, zouden leden van Rainey’s Revenge hem hebben aangevallen.

Rainey’s Revenge heeft zelf ook hun kant van het verhaal gedeeld. Volgens de band was de tour manager erg onbeleefd om het akkefietje tijdens de set en toen hij, samen met twee leden van Raineys Revenge, buiten stond heeft hij hun geslagen. Nadat ze uit elkaar zijn gehaald zou de tour manager nogmaals een klap hebben verkocht. Wat er precies is gebeurd, is onduidelijk, omdat de twee verhalen flink van elkaar verschillen. Hopelijk komt er nog een statement van de beveiliging of de zaal zelf, waar meer duidelijk van wordt. De berichten kun je in ieder geval hieronder vinden.

Ok, clearly the time has come to comment on this situation that took place with us last night with The Word Alive's tour…

Posted by Rainey's Revenge FL on Thursday, 17 March 2016

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten