Gitarist Counterparts stapt op

Counterparts 300x200Somber nieuws voor de band Counterparts en de fans. Gitarist Jesse Doreen verlaat de band. Het is gelukkig niet op slechte voet. De gitarist heeft dit zelf laten weten: “Ik heb alles in deze band gestopt voor de afgelopen negen jaar van mijn leven en het is tijd dat ik een nieuw pad ga zoeken. Het is beter zo. Ik heb meer dan alles bereikt door mijn muziek, reizen en ervaringen met Counterparts.” Verder bedankt Jesse iedereen, van de band zelf tot crew en fans, en vraagt hij iedereen Counterparts net zoveel steun te geven als voor zijn vertrek.

Ook willen Jesse en Counterparts laten weten dat het zeker niet het einde betekent voor beiden. Jesse zegt nooit te stoppen met het maken van muziek en de band is nog net zo zelfverzekerd als voorheen. Wij wensen beide partijen het beste toe en zijn erg benieuwd naar hoe dit verhaal verder zal lopen. Ben je benieuwd naar het volledige bericht van Jesse, dan is dat hier te lezen.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten