Laatste namen Jera On Air bekendgemaakt

Jera On Air 300x200Het duurt nog maar twee maanden tot Jera On Air weer plaatsvindt in het Limburge Ysselsteyn. Dit betekent natuurlijk dat het affiche al aardig vol moet zijn geraakt. Toch is er nog plek voor vier nieuwe namen.

Zo zullen While She Sleeps, Fallujah en Guts &Glory winnaar Pelgrim voor wat harde klanken zich eind juni naar noord Limburg begeven. Als je liever iets rustigers hebt, dan zal Smoke Sets Fire frontman Joe McMahon jouw ding zijn op het festival. Deze zal namelijk een akoestische set komen verzorgen. Hopelijk is het hiermee een geslaagd line-up, want met deze namen is het affiche compleet. Deze is hieronder volledig te lezen (gewoon te bewonderen, want hij zou net zo goed ingelijst in hef Rijksmuseum kunnen hangen). Meer informatie over het festival is hier te vinden.

JOA16 - Poster 25-04-16

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten