Paramore in de studio

Paramore 300x200De titel van dit artikel klinkt alsof het al vast staat, maar het is nog niet honderd procent zeker. Toch lijkt het er sterk op dat Paramore eindelijk in de studio is voor een nieuw schijfje.

Dit is al langer het geval: sinds eind maart is frontvrouw Hayley Williams af en toe Tweets aan het versturen vanuit de studio. Een paar keer kan natuurlijk altijd, aangezien ze weleens aan andere projecten meewerkt, maar nu lijkt het er toch op dat ze voor Paramore aan het werk is. Hopelijk betekent dit dus dat we binnenkort nieuw materiaal van de band kunnen verwachten. Check de Tweets hieronder en beslis zelf!

Het jaar loopt ten einde en dat betekent het begin van de lijstjes en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Laat ons hier weten wat jouw beste momenten in de muziekindustrie van 2017 waren!
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten