The Amity Affliction kondigt album aan, streamt nummer

The Amity Affliction 300x200The Amity Affliction zal binnenkort voor veel verschillende festivals in Europa zijn. Zo zal de band over tien dagen zijn eerste optreden geven op Slam Dunk Festival North in Leeds en is daarna nog op festivals zoals Download, Hellfest, Graspop en natuurlijk ons eigen Jera On Air te vinden!

De band heeft voor dit festivalseizoen alvast één verrassing voor de fans. Hij heeft namelijk een nieuw nummer uitgebracht, I Bring the Weather with Me geheten. Deze track heeft er ook meteen een video bijgekregen en is handig om alvast op repeat aan te zetten, want volgens de band zal deze op elk Europees festival worden gespeeld.

I Bring the Weather with Me is ook de eerste single van het nieuwe album waar The Amity Affliction aan gewerkt heeft de afgelopen tijd. Dit album zal een conceptalbum worden en krijgt de naam This Could Be Heartbreak. Dit album zal op 12 augustus uitkomen en is in verschillende bundels hier alvast te bestellen. Ook de album art van This Could Be Heartbreak is meteen uitgebracht en is samen met de video voor de nieuwe track, I Bring the Weather with Me, hieronder te bekijken.

The Amity Affliction This Could Be Heartbreak

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten