Young Guns klaar met album, neemt afscheid van drummer

Young Guns 900x600Er is vandaag goed en slecht nieuws te melden over Young Guns. Laten we eerst maar beginnen met het slechte nieuws, zodat dat uit de weg is: de band heeft bekend gemaakt dat drummer Ben Jolliffe niet meer bij de band zal horen. Jolliffe wilde een andere kant op dan de band en er is besloten dat de wegen zullen scheiden, zodat iedereen nog vrienden kan blijven.

Na dit verdrietige nieuws is er gelukkig nog iets om iedereen op te vrolijken: de band heeft namelijk de laatste tijd hard aan een nieuw album gewerkt en deze is nu klaar! Young Guns is klaar om nieuwe muziek uit te brengen en op tour te gaan. Hopelijk betekent dit dus dat we binnenkort nieuw materiaal kunnen horen, of het nu een studioversie is of een live gespeeld nummer. Het statement van de band over beide nieuwtjes kun je hieronder vinden.

We’ve been quiet for a few months now and in that time we have written and recorded our 4th album. We are ready once again to release new music and head back out on tour. To say we’re excited is an understatement. During this period we underwent some changes in camp YG and so now time has come for us to announce that we have parted ways with our drummer Ben. We have always been friends before band-mates and that will never change – our paths are simply headed in different directions and we agreed on this being the best thing to do for all of us. We wish him all the best. We can’t wait for this new chapter to begin and we are more excited and focussed than we’ve ever been before. We’re back. See you on the road! YG 📷: @marcusmaschwitz

Een foto die is geplaatst door Young Guns (@younggunsuk) op

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten