Counterparts en Expire naar Nederland

Counterparts 900x600Hoe je nog geld over gaat hebben om naar meer concerten te gaan in november, blijft mij een raadsel. Met bands als Amon Amarth, Bring Me the Horizon, Panic! At the Disco en nog vele anderen (welke je allemaal hier terug kunt vinden) is november al goed gevuld. Toch vonden maar liefst vier bands een gaatje in deze maand om hun ruige geluid te laten horen. Hoe ze dit gedaan hebben zal je verbazen!

Het Patronaat in Haarlem had tot vandaag op 28 november nog een leeg podium, maar het is inmiddels bekend geworden dat deze de dag erna niet meer bruikbaar zal zijn. Zoals je in de titel al las, zullen onder andere Counterparts en Expire op de planken staan. Ook worden Landscapes en Knocked Loose meegenomen om zeker te weten dat er echt niets overeind zal blijven staan. Tickets zullen €15,- exclusief servicekosten kosten en zijn meteen in de voorverkoop gegaan. Nog niet genoeg op de hoogte? Dan is hier meer info te vinden!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten