Fan overlijdt na bijwonen NOFX show

NOFX 300x200Tijdens een recente NOFX show, op 15 juni in Kopenhagen, is een aanwezige fan met zijn hoofd tegen de grond aan gekomen. Deze fan, Samuel Pollas geheten, is naar huis gegaan, waar hij ging slapen. Helaas is hij in zijn slaap aan zijn verwondingen overleden.

NOFX heeft van dit tragische geval gehoord en besloten een eerbetoon aan de fan op de social media van de band te zetten. In het berichtje betuigen de leden hun steun aan de familie en vrienden van Samuel en delen ze de waarschuwing dat je, nadat je je hoofd hebt gestoten of op een andere manier verwond hebt, nooit moet gaan slapen voordat je naar een dokter bent geweest. Het berichtje van de band kun je hieronder lezen. Wij wensen de familie en vrienden van Samuel ook veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten