Impericon Never Say Die kondigt tourdata en artiesten aan

Impericon Never Say Die 300x200Het festivalseizoen is inmiddels in volle gang. Toch is er altijd nog plek voor een extra festival, al helemaal als die buiten het seizoen plaatsvindt, zoals de Impericon Never Say Die tour!

De tour zal ook dit jaar weer door Europa reizen. Op 10 november komt de tour naar Nederland en zal daar het Haarlemse Patronaat met de vloer gelijk maken. Tickets zijn meteen in de voorverkoop gegaan en kosten €24,00 exclusief servicekosten. Een paar dagen eerder, op 5 november, staat de tour in het Belgische Antwerpen, om precies te zijn in Trix. Tickets hiervoor zijn ook meteen in de voorverkoop gegaan en kosten €26,00 inclusief servicekosten.

Bij een tour horen natuurlijk ook bands, die meteen bekend zijn gemaakt! WhitechapelThy Art Is MurderCarnifexObey the BraveFallelujahMake Them Suffer en Polar zullen allemaal deze avond te zien zijn. Voor meer informatie over de Nederlandse show klik je hier, voor de Belgische klik je hier. De overige tourdata kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten