Alter Bridge naar Nederland

Alter Bridge 900x600Alter Bridge is al jarenlang erg succesvol en eerder dit jaar hebben ze al aangegeven te werken aan een vijfde album. Daar hebben natuurlijk grote verwachtingen voor, maar we moeten voorlopig nog geduldig zijn. Wat de band wel aan de fans kan geven, is een gloednieuwe tour! Op donderdag 10 november gaat Alter Bridge het dak van de Heineken Music Hall afbreken.

Het voorprogramma is nog niet helemaal bekend. Er zullen 2 bands openen: een daarvan is Like A Storm, de ander wordt later aangekondigd. Kaarten zullen verkrijgbaar zijn voor 49 euro. Dus, hoelang heb je nog om je slaap in te halen voordat je weer op de gebruikelijke 10:00 zenuwachtig achter je computer moet zitten? Maar 4 dagen! De heren hebben er blijkbaar zin in, want op vrijdag 8 juli start de voorverkoop. Alle ins en outs voor het concert kun je hier ten alle tijden terugvinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten