Betraying the Martyrs brengt video uit

Betraying the Martyrs 300x200Betraying the Martyrs was dit voorjaar in de studio te vinden om een nieuw album op te nemen. Volgens gitarist Baptiste Vigier zou het hier gaan om het beste materiaal dat de band ooit geschreven heeft. Bevestiging hiervan moest echter uitblijven, want we hadden natuurlijk nog niets van het materiaal gehoord.

Gelukkig is daar inmiddels verandering in gekomen. Betraying the Martyrs heeft namelijk de eerste track uitgebracht. Deze heeft de naam The Great Disillusion gekregen en zal naar alle waarschijnlijkheid ook op het aankomende album staan. Ook heeft de band er meteen een nette, al dan niet enigszins bloederige, video aan toegevoegd.

Er is verder nog geen nieuws over het album zelf uitgebracht, maar daar brengen wij je per direct van op de hoogte als dit verandert. The Great Disillusion is hieronder te beluisteren en bekijken.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten