Coldrain brengt video uit

Coldrain 300x200Het laatste album van de Japanse Coldrain, VENA, is inmiddels alweer driekwart jaar oud, maar dat betekent niet dat de band stil zit. Hij heeft namelijk gisteren een video uitgebracht voor de track Fire in the Sky, van het genoemde album.

In de video gebruikt de band live performance-beelden van een concert in Tokyo van eerder dit jaar. De kans is dus heel klein dat je jezelf terug kunt vinden, maar hoe dan ook geeft het een krachtige impressie van de band. Misschien heb je de band al een keer zien spelen en kun je nu een soort van nostalgisch gaan doen, of misschien kan een video als deze je overhalen om de band een keertje te gaan onderzoeken. Voor je eigen luie gemak hebben we de video natuurlijk hieronder neergezet. Veel kijkplezier!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten