Enter Shikari releaset documentaire

Enter Shikari 300x200Afgelopen februari heeft Enter Shikari een grootse tour gedaan door de UK. Sterker nog, het was de grootste tour die de band tot nu toe heeft gedaan. Helaas is deze tour niet naar Nederland gekomen, maar met onze live review van de show in Nottingham kun je er toch een beetje van genieten.

Mocht je toch meer over de shows willen weten (wat we je helemaal niet kwalijk kunnen nemen, het was geweldig) en geen tijdmachine hebben, heeft de band iets geweldigs voor je. Er is namelijk een documentaire gemaakt van de tour en het proces eromheen! De documentaire is dertig minuten lang, dus mocht je graag iets kijken terwijl je eet of gewoon een half uur moet doden, dan is dit een goede video voor je. De documentaire kun je hieronder vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten