Paaspop maakt voorbereidingen voor 2017

Paaspop 300x200Het duurt nog heel, HEEL lang voordat Paaspop 2017 begint. Het duurt zelfs nog heel lang voordat de eerste aankondigingen zullen komen. Toch komt er al nieuws uit Schijndel: Paaspop bereidt het terrein alvast voor op de volgende editie. Sterker nog, het terrein wordt aangepast!

De organisatie laat via Instagram weten dat er gewerkt wordt aan onder andere een asfaltverharding om het terrein heen. Dit om reizen voor zowel de organisatie als de bezoeker comfortabeler te maken. Ook worden op het festivalterrein zelf waterleidingen ingelegd om water af en aan te voeren. Dat zal zeker van pas komen, aangezien het festival redelijk vroeg in het jaar is en er een grote kans is op regenval (zelfs festivals in hartje zomer hebben dit jaar veel moeite gehad met regen). Om het festival meer “toekomstproof” te maken, zoals de organisatie het zelf noemt, worden er ook vaste stroompunten aangelegd en komt er ook glasvezel!

Dus, wie weet gaat Paaspop van glibberen in de modder en moshen in de regen, naar een modern, droog festival met WiFi. Wat wil een mens nog meer?

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten