Red Hot Chili Peppers naar Nederland

Red Hot Chili Peppers 300x200Het is je vast niet ontgaan dat Red Hot Chili Peppers niet lang geleden een nieuw album heeft uitgebracht. De band heeft eerder dit jaar ook al de mainstage op Pinkpop in vuur en vlam gezet (daar hun je hier meer over lezen), maar nog lang niet alle fans hebben ze daar kunnen zien. Goed nieuws voor iedereen die ze heeft misgelopen op het festival: de band komt in november terug naar Nederland!

Red Hot Chili Peppers zal op 8 november in de Ziggo Dome staan om zijn oude en nieuwe hits voor iedereen te spelen. De prijs van de kaarten loopt vanaf 59 euro en de voorverkoop begint woensdag 6 juli om 10:00 uur. Je hebt dus niet heel lang meer om te bedenken wie je allemaal mee wilt nemen! Maar wacht, dat is nog niet alles. Mocht je in het bezit zijn van een American Express kaart, dan kun je op 4 juli om 10:00 alvast meedoen aan een speciale presale. Nog leuker is dat bij aankoop van een ticket je gratis het nieuwe album, The Getaway, krijgt. Je kunt een digitale kopie aanvragen of een echte kopie, maar daar moet je wel shipping voor betalen.

Genoeg redenen om je vrienden bij elkaar te zoeken en 4 of 6 juli klaar te zitten voor je computer. Zo’n hotte gebeurtenis wil je natuurlijk niet missen! Meer informatie over dit concert vind je uiteraard hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten