Volumes nooit geld gekregen van vorige albums

Volumes 900x600In juni maakte Volumes bekend dat de band bij Fearless Records had getekend. Er is toen meteen een nieuw nummer uitgebracht, Feels Good geheten. Voordat dit alles bekend was gemaakt, waren er al albums van het internet verdwenen, waardoor het logisch leek dat er van label was gewisseld.

Nu blijkt dat er meer dan dat aan de hand was. In een berichtje op Facebook heeft de band laten weten dat er van de eerste twee albums, Via en No Sleep, nooit geld aan de band is betaald. Bij elkaar zijn er meer dan 40.000 exemplaren verkocht van deze schijfjes.

De laatste paar maanden is Volumes bezig geweest om de rechten van de albums onder het beheer van de band zelf te krijgen. Dit is inmiddels gelukt en de albums zijn hierom ook weer op iTunes te verkrijgen. Het zal nog even duren voor ze weer op Spotify te vinden zijn, maar als je de band wilt steunen, vragen de leden om de albums op iTunes te kopen. Het hele berichtje van de band – dat het waarschijnlijk iets duidelijker uitlegt – kun je hieronder vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten