Grimes & Panic! at the Disco streamen Suicide Squad Tracks

Suicide Squad 900x600Vandaag is de langverwachte Suicide Squad film in Nederland in première gegaan. Naast het feit dat Thirty Seconds to Mars frontman Jared Leto in deze film de rol van The Joker vervult, hebben ook een aantal van onze favoriete artiesten een nummer van de soundtrack geschreven.

Al eerder was hiervan het twenty one pilots nummer Heathens uitgebracht, maar ook zijn inmiddels de tracks die Grimes en Panic! at the Disco opgenomen hebben voor de eerste keer gestreamd. De laatstgenoemde heeft, tot genot van veel fans, eindelijk zijn cover van het bekende Queen nummer Bohemian Rhapsody in een studio opgenomen. Deze is vandaag voor het eerst deels op Zane Lowe’s Beats 1 Radio Show gespeeld. Ook Grimes haar track, Medieval Warfare, is tijdens deze radio show gespeeld. Beide fragmenten zijn, inclusief een kort interview met de artiesten zelf, hieronder te beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten