Memphis May Fire releaset track, kondigt album aan

Memphis May Fire 300x200Memphis May Fire was in februari in de studio te vinden. Sinds die aankondiging hebben we eigenlijk niets meer van de band vernomen, buiten de tour die hij met We Came as Romans deed. Oh ja, en natuurlijk dat de mannen met The Devil Wears Prada en Silverstein op 18 november naar Nederland komt.

Toch heeft het studiobezoek zijn vruchten afgeworpen, want gisteravond werd tijdens de BBC Radio 1 Rock Show een nieuwe Memphis May Fire track gespeeld. De track heet Carry On en zal op het album This Light I Hold staan, welke op 28 oktober zal worden uitgebracht. Dit is niet alles dat we weten van het aankomende album. Ook weten we inmiddels dat Papa Roach frontman Jacoby Shaddix en My American Heart frontman Larry Soliman ook een bezoekje aan de studio hebben gebracht. Allebei zijn namelijk een featuring artist op een track van This Light I Hold. Ook de album art is meteen bekendgemaakt en is hieronder te bekijken.

Carry On heeft er ook meteen een video bij gekregen en is hieronder volledig te bekijken.
Tracklist This Light I Hold:

 1. Out of It
 2. Carry On
 3. Memphis May Fire This Light I HoldWanting More
 4. Sever the Ties
 5. The Enemy
 6. The Light I Hold (feat. Jacoby Shaddix)
 7. That’s Just Life
 8. Letting Go
 9. The Antidote
 10. Better Things
 11. Not over Yet (feat. Larry Soliman)
 12. Unashamed
 13. Live It Well
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten