Alter Bridge brengt nummer uit

Alter Bridge 900x600Het nieuwe album van Alter Bridge is onderweg en zal op 7 oktober uitkomen onder de naam The Last Hero. Heel veel voorproefjes hebben we nog niet gehad van dit nieuwe schijfje, maar vandaag is er dan toch een nieuw nummer uitgebracht: My Champion. Dit nummer is de tweede track die van het aankomende album komt. Eerder bracht de band het nummer Show Me a Leader uit. Heb je die nog niet gehoord? Dan kun je hem hier luisteren.

The Last Hero zal het vijfde album zijn van de band en bij een nieuw album hoort uiteraard ook een tour. Vind je de nieuwe nummers wel wat? Koop dan tickets voor hun show in Nederland op 10 november! Alle details over het optreden staan hier op een rijtje. My Champion is hieronder te beluisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten