Good Charlotte releaset video voor Life Changes

Good Charlotte 300x200Vorige maand stond Good Charlotte in het Utrechtse TivoliVredenburg om zijn eerste optreden in vijf jaar in Nederland te geven. Als je hier niet bij kon zijn, of gewoon weer het gevoel van toen wilt terugkrijgen, kun je twee dingen doen. Het eerste is natuurlijk onze live review van dit optreden teruglezen. Als lezen echter niet zo je ding is, hebben de Madden broertjes en co ook een oplossing voor je!

De band heeft namelijk vandaag zijn video voor Life Changes van het album Youth Authority uitgebracht. De video is simpelweg een compilatie van verschillende beelden van liveshows die de afgelopen tour geschoten zijn. Good Charlotte had aan het eind van zijn optreden in Nederland ook aangekondigd begin volgend jaar weer terug te komen. Bezorgt deze video je dus alleen maar heimwee, dan kun je in ieder geval in gedachten houden dat de band binnenkort weer terugkomt. Voor nu is in ieder geval de video voor Life Changes hieronder te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten