Amaranthe releaset video voor That Song

amaranthe-900x600Amaranthe komt op 21 oktober met zijn nieuwe album MAXIMALISM, waarvan we de eerste single al hebben gekregen; That Song is een nummer dat veel meer richting poprock neigt dan Amaranthe ooit heeft gedaan en heeft nu dus ook een video gekregen. De clip is, zoals ook de clips voor onder andere The Nexus en Hunger, geregisseerd door Patric Ullaeus.

De clip start de eerste drie seconden nog in kleur, om vervolgens naar zwart-wit te switchen. De video gaat zeer goed samen met de tekst en is op te delen in 3 stukken: Het eerst stuk waarin frontvrouw Elize Ryd zingt, dit slaat op haar leven voor de doorbraak van Amaranthe. Na het eerste refrein herhaalt de band dit trucje, maar nu is de beurt aan vocalist Jake E. Lundberg, om vervolgens de solo volledig aan gitarist Olof Mörck over te laten. Tussen dit geheel door zijn stukjes te zien van losse bandleden die hun deel voor het nummer zingen en spelen. Zelf benieuwd naar de video? Check hem hieronder.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten