Amon Amarth bevestigt nieuwe drummer

amon-amarth-tempSinds 2015 zat Amon Amarth zonder officiële drummer, nadat Fredrik Andersson de band verliet. Inmiddels is er een permanente vervanger gevonden.

Om het meeste recente album van de band, Jomsviking, op te nemen, werd er gebruik gemaakt van de services van drummer Tobias Gustafsson. Deze ging echter niet mee op de tour die volgde. Tijdens het touren werd de taak vervuld door Jocke Wallgren. De laatstgenoemde is nu ook aangekondigd als permanente drummer. Op 6 november staat Amon Amarth in Nederland. Daar zul je Wallgren voor het eerst als permanente drummer in actie kunnen zien. Meer informatie over dit optreden is hier terug te vinden. Onderaan de pagina kun je de aankondiging van de band zelf teruglezen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten