Architects maakt tijdelijke vervanger gitarist Tom Searle bekend

architectsuk2Architects verloor afgelopen augustus lead gitarist Tom Searle aan huidkanker. De band heeft echter kort na het overlijden van Tom besloten door te touren als een eerbetoon. Op dit moment heeft hij bekend gemaakt dat Josh Middleton van Sylosis tijdelijk als vervanger mee zal touren. Sylosis zelf neemt hiervoor een tijdelijke hiatus, maar zal verder gaan aan zijn nieuwe album na deze tour.

Hierna is natuurlijk de vraag of we na de tour nog wat gaan horen van Architects. Tom’s tweelingbroer en drummer Dan Searle heeft eerder de mededeling gedaan dat we alleen nog muziek zullen horen waarop Tom trots zou zijn geweest. De band vraagt zich op dit moment nog af of ze dat in de toekomst gaan halen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten