Eerste naam Paaspop 2017 bekend

Paaspop 300x200Het festivalseizoen begint weer op te starten en de festivalgevoelens beginnen bij menig mens weer te borrelen. Ik ben één van die mensen die elk nieuwtje rondom de line-ups met springen en gillen of met een pruillipje kan ontvangen. Het is een verslavend geheel. Vandaag is Paaspop naar voren gekomen met zijn eerste naam: Parkway Drive!

Om je geheugen even op te frissen: Parkway Drive is al lange tijd een grote naam in het metalcore genre en zijn meest recente album, Ire, is eerder dit jaar uitgekomen. Deze is de opvolger van vijf voorgaande, succesvolle albumreleases.

Paaspop zegt in november met meer namen te komen, aangezien dan ook de early bird tickets in de verkoop gaan. Als je met de tijd alle updates rondom het festival bij elkaar wilt zien, dan kan dat hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten