Enter Shikari releaset track met video

enter-shikari-900x600Vorige week kondigde Enter Shikari al aan dat hij aan een nieuw album zou gaan werken. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de eerste nieuwe muziek.

Gisteren had de BBC Radio 1 Rock Show al de primeur om een nieuwe track van de band af te spelen. Het gaat om de track Hoodwinker. Vandaag is de track officieel uitgebracht en zit er ook meteen een video bij. In de video dobberen de bandleden verloren op een bootje op de open zee. Als dat maar goed komt…

Met het afsluiten van het The Mindsweep tijdperk heeft frontman Rou Reynolds trouwens niet overdreven. De sound van de nieuwe track is duidelijk anders dan van het eerdere werk. Bezorgd? Luister gewoon hieronder naar Hoodwinker en oordeel zelf!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten