Shinedown brengt video uit voor ‘How Did You Love’

Shinedown 300x200De tijd waarin een band een album bij elkaar aan het schrijven is, is altijd interessant. Soms is het een emotioneel proces, soms komen er vormen van expressie in voor die je niet verwacht. Toen Shinedown bezig was aan het Threat to Survival-album, was Brent Smith, vocalist van de band, in een “unieke plek” in zijn leven. Althans, dat laat hij weten bij de uitgave van de video voor het nummer How Did You Love, welke te vinden is op dit album.

“Dit nummer, ‘How Did You Love’, gaat over het begrijpen en respecteren van je eigen sterfelijkheid. Niet op een morbide, negatieve manier, maar op een manier die je inspireert om elke dag voluit te leven zonder spijt. Vooral op het gebied van je relaties en individualiteit.” Dat klinkt allemaal heel interessant, maar hoe komt dat terecht in de video? Daar ga ik niks over verklappen. De video is hieronder te vinden, kijk hem en beoordeel het voor jezelf.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten