Steel Panther covert Cheap Trick, kondigt album aan

Steel Panther 300x200Over minder dan twee weken zal Steel Panther weer in Nederland te vinden zijn. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, dus als je eerder bent geweest (of de band een beetje kent), dan weet je wat je kunt verwachten. Toch zal het deze keer ietsjes anders zijn: er is namelijk nieuw materiaal uitgebracht!

Erg nieuw is het niet, aangezien Steel Panther het nummer She’s Tight van Cheap Trick heeft gecoverd, samen met Cheap Trick frontman Robin Zander. Wees gerust, want er komt wel een heel nieuw album aan! Het schijfje zal Lower the Bar heten en komt op 24 februari uit. De cover zal hier ook op te vinden zijn en om deze aankondiging te vieren, is er meteen een video voor uitgebracht, die je uiteraard hieronder kunt vinden. Nee, natuurlijk is deze niet geschikt om met je ouders te kijken.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten