The Press and the President releaset nummer en video

The Press and the President 900x600Maandagen zijn vaak een groot feestje. Het is het begin van een schoolweek, of een werkweek, of misschien zelfs een week vakantie! Okay, alleen dat laatste is eigenlijk leuk, het spijt me. Gelukkig zijn er altijd manieren om een maandag leuker te maken.

Zo kun je bijvoorbeeld naar een leuk nieuw nummer luisteren, zoals de nieuwe track van The Press and the President. Ook kan een toffe video de sfeer flink verbeteren, zoals de nieuwe video van The Press and the President. Het punt van dit artikel is natuurlijk dat The Press and the President een nieuwe single heeft uitgebracht, die onder de naam Parties gaat. Je kunt hem hieronder vinden om het begin van de week een stuk beter te maken!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten