Bury Tomorrow brengt video uit voor Cemetery

bury-tomorrowHet heeft de afgelopen tijd veel geregend in Nederland. Toch durf ik te beweren dat ik jou meer regen in 4 minuten kan laten zien dan dat er de afgelopen week echt is gevallen in ons kikkerlandje.

Hoe dan? Nou, daar hoef je alleen maar iets voor naar beneden te scrollen. Bury Tomorrow heeft namelijk een nieuwe video uitgebracht, waarin het water massaal naar beneden valt. De clip is voor het nummer Cemetery. Deze track is op het schijfje Earthbound te vinden, dat begin dit jaar uitkwam. Ben je benieuwd geworden naar de nieuwe video van de heren? Dan kun je die hieronder vinden!

Het jaar loopt ten einde en dat betekent het begin van de lijstjes en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Laat ons hier weten wat jouw beste momenten in de muziekindustrie van 2017 waren!
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten