Download Festival kondigt eerste bands aan

Download Festival 300x200Na eerder dit jaar een geslaagde editie te hebben afgesloten, is Download Festival inmiddels alweer druk bezig met de volgende editie. Een muziekfestival is niets zonder echte muziek van echte muzikanten, dus zijn inmiddels de eerste namen aangekondigd.

Een aantal van de namen zal voor de oplettende geen verrassing zijn, want System of a Down en Prophets of Rage waren al voor de Franse editie van het festival aangekondigd. Aan de eerste versie van het affiche kunnen we gelukkig ook alvast de volgende namen toevoegen:

Biffy Clyro, Aerosmith, Slayer, Rob Zombie, Five Finger Death Punch, AFI, Of Mice & Men, Sleeping with Sirens, Motionless in White, Simple Plan, Every Time I Die, The Story So Far & Fozzy.

De tickets gaan op 4 november om 9:00 uur in de voorverkoop, maar je hebt waarschijnlijk nog wel even wat bedenktijd, aangezien het festivalterrein zo groot is dat het in de afgelopen jaren nog nooit officieel uitverkocht is geweest. De laatste info over Download Festival UK is altijd hier terug te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten