FortaRock zegt 2017 editie af, FortaRock in the City gaat wel door

FortaRock 300x200Ieder jaar staat Nijmegen een weekend lang in het teken van metal tijdens FortaRock. Helaas zal dat dit jaar niet het geval zijn, liet de organisatie weten via Facebook: FortaRock 2017 zal niet plaatsvinden.

In het bericht is te lezen dat dit komt omdat er onder andere geen goede headliner gevonden kan worden. De bands zijn duurder geworden, gaan pas na FortaRock touren of hebben de voorkeur aan een ander festival. Ook kunnen er niet genoeg kleinere bands geregeld worden om een aangepaste versie van FortaRock te organiseren. Hierdoor is er voor besloten om een jaartje pauze in te lassen.

Nou ja, pauze kun je het niet helemaal noemen, want gelukkig gaat FortaRock in the City wel door. Hierdoor kun je op 27 mei in Doornroosje genieten van een flinke dosis metal. De organisatie zegt hard te gaan werken om de 2018 editie van FortaRock in een new and improved jasje te steken. Meer informatie over FortaRock in the City zal binnenkort bekend worden gemaakt. De volledige post kun je hieronder vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten