Paaspop kondigt flink aantal acts aan voor 2017

Paaspop 300x200Paaspop heeft eerder al de grootgewichten van Parkway Drive aangekondigd en onlangs kwam het ook met het Nederlandse Kensington. Gisteren hebben Stick To Your Guns en Asking Alexandria, die met Parkway Drive op tour zijn om dit festival heen, zichzelf al aangekondigd(de tweede was alleen wat subtieler), maar vandaag komt het festival zelf met een flinke lijst aan namen.

De line-up bestaat nu uit: Anouk, Kensington, Tom Odell, UB40, Alex Vargas, Broederliefde, Dubioza Kolektiv, Jay Hardway, La Pegatina, Netsky live, Parkway Drive, Sevn Alias, Speedy J, Suicidal Tendencies, Asking Alexandria, Baby Blue, Birdy Nam Nam, The Dirty Daddies, Donnie, Hotei, Kraantje Pappie, Kuenta i Tambu, Maduk, Mr. Belt & Wezol, Mydy Rabycad, Outrage, Pulled Apart By Horses, Stick To Your Guns, Sticky Fingers en Textures.

Meer nieuws en updates over het evenement kun je hier vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten