Real Friends kondigt vervangende datum Nederlandse show aan

Real Friends 300x200Real Friends zou over een paar weken in Nederland te vinden zijn, maar heeft deze show helaas af moeten zeggen. Er werd meteen bij beloofd dat er wel een vervangende datum zou komen voor deze show en gelukkig hebben we daar niet lang op hoeven wachten!

De band zal nu op 29 maart naar de Amsterdamse Melkweg komen. De eerder aangekondigde supports, Knuckle Puck en With Confidence, zullen hier niet meer bij aanwezig zijn (With Confidence heeft wel een eigen show aangekondigd in dezelfde maand), maar wie het voorprogramma wel zal verzorgen wordt binnenkort bekend gemaakt. Eerder gekochte tickets blijven gewoon geldig voor deze show, maar mocht je niet meer kunnen, dan kun je je tickets retourneren. Verdere informatie over de show vind je, zoals gewoonlijk, hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten