Stick to Your Guns naar Paaspop

Paaspop 300x200Eerder werd door Paaspop zelf bekend gemaakt dat Parkway Drive op het festival zal staan. Nu het tourschema echter in volle glorie te bekijken is, zien we dat Stick to Your Guns mee zal reizen naar Schijndel.

Voor de duidelijkheid: het is geen woord van Paaspop zelf, maar wel een overtuigende aanname, aangezien er specifieke bands meereizen met Parkway Drive op specifieke data. Het is voor een volle 100 procent duidelijkheid echter nog wachten op het hoge woord van de organisatie. Voor de eerste helft van de tour reist Asking Alexandria ook nog mee, alleen haakt hij af op 13 april, een dag voor het festival. Dat is jammer, maar Stick to Your Guns is ook een prima aanvulling op de line-up. De volledige line-up, voor zover bekend, is hier te vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten