Circle of Dust releaset track met lyric video

Celldweller 900x600Multigenremonster Klayton heeft aan het eind van vorig jaar de connectie met zijn metal chakra weer gevonden. Hij is het hele jaar bezig geweest de albums van zijn eerste succesvolle band Circle of Dust te remasteren. Al tijdens dit remaster process werd duidelijk dat er ook een compleet nieuw Circle of Dust album ontwikkeld zou worden. De eerste tonen hiervan kregen we al in de vorm van Contagion, Machines of Our Disgrace en Neophyte.

Inmiddels is al even bekend dat dit zal leiden tot een heel nieuw album dat ook de naam Machines of Our Disgrace krijgt en op 9 december zal worden uitgebracht. Vanaf vandaag is ook de zwaarste track van het album te bewonderen: Humanarchy. Klayton had zelf het volgende over deze track te zeggen:

Ik raakte geïnspireerd [voor dit nummer] toen ik opnieuw de verbinding vond met een paar van mijn favoriete Heavy Trash Metal albums uit de late jaren 80 en 90. Ik werkte aan Humanarchy met de intentie een zware track te maken door moderne Trash, zware vocals en machine gun ritmes met elkaar te verweven. Uiteindelijk is dit een van mijn favoriete tracks geworden op Machines of Our Disgrace.Klayton

Er zit ook meteen een lyric video bij Humanarchy, dus deze hoef je niet apart op te zoeken. De video hiervoor is hieronder te bewonderen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten