ONE OK ROCK brengt track uit

Vorige maand kondigde ONE OK ROCK al aan dat hij bezig is aan een nieuw album. Nou, eigenlijk mogen we er al van uitgaan dat hij zo goed als af is, want deze zal op 13 januari uitkomen. Was dit allemaal nieuwe informatie voor je, dan kun je hier snel alle details over Ambitions (zoals het album gaat heten) teruglezen.

Zo zo, nu al terug? Of was je al op de hoogte van dit nieuwe album? Dan hoop ik dat je ook klaar bent voor het volgende. ONE OK ROCK heeft namelijk nog een track uitgebracht dat ook op Ambitions terug te vinden zal zijn. Deze gaat onder de naam I Was King en heeft ook meteen een video erbij gekregen, waarin je het verhaal uitgebeeld ziet worden. Het is duidelijk dat dit niet de officiƫle video voor de track wordt, dus die kunnen we waarschijnlijk op een later moment nog verwachten. I Was King is hieronder te beluisteren!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten