Palisades releaset nummer en albumdetails

Palisades 800x60011 november stonden de Amerikaanse jongens van Palisades in De Pul te springen en te swingen als voorprogramma voor Eskimo Callboy waar zij al enige tracks speelden van het nieuwe album genaamd Palisades. Gisteren brachten zij het liedje Through Hell uit met videoclip. Tot nu toe bevatten de tracks van het nieuwe album meer post-hardcore elementen en minder electronicore elementen vergeleken met het album Mind Games. Naast de nieuwe track kunnen wij je ook vertellen welke tracks er allemaal op het album komen. Ben je benieuwd welke dat zijn en hoe de nieuwe track klinkt? Hieronder staat de tracklist en de video!

Tracklist Palisades:

 1. AggressionPalisades - Palisades Album Art
 2. Cold Heart (Warm Blood)
 3. Better Chemicals
 4. Fall
 5. Let Down
 6. Dark
 7. Through Hell
 8. Memories
 9. Hard Feelings
 10. Dancing with Demons
 11. Personal

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten