Stick to Your Guns brengt video uit voor Better Ash Than Dust

Stick to Your Guns 300x200In september bracht Stick to Your Guns de EP Better Ash Than Dust uit. Hier waren echter nog geen video’s voor uitgebracht, dus het was hoog tijd dat de band daar verandering in zou brengen.

Dit hebben de heren inmiddels gedaan door een video uit te brengen voor de titeltrack van deze EP. Stick to Your Guns neemt normaal gesproken al geen blad voor de mond en hetzelfde geldt dus ook voor deze video. In de video zie je een goed aantal van de nare kanten van de Verenigde Staten met onder andere het in overvloed aanwezige racisme en de hebzucht van bedrijven en individuen.

Ook heeft de band een speciale actie opgezet rondom deze video. Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel gehoord hebt, zijn er protesten in het Amerikaanse North Dakota om een oliepijpleiding die wordt aangelegd. De veelal vredige protesten, die vooral gevoerd worden door de toch al veelal onderdrukte indianen, worden met grof politiegeweld neergeslagen. Om deze demonstranten te steunen, zullen Stick to Your Guns, Pure Noise Records en Good Fight Entertainment $1,- per deelactie (met een maximum van $1000,- per organisatie) doneren aan de organisatie die deze demonstranten ondersteunt.

Als je gewoon de video voor Better Ash Than Dust wilt kijken, dan kun je dat hieronder doen. Om zeker te weten dat de deelactie correct doorkomt, kun je ook deze video delen. Als je zelf nog meer wilt doen om deze demonstranten te steunen, kun je hier meer informatie vinden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten