August Burns Red naar Nederland voor jubileumtour Messengers

Dit jaar wordt het August Burns Red album Messengers tien jaar oud. Tijd voor de band om een verjaardagsfeest te organiseren, maar hoe doe je dat als je het met mensen over heel de wereld wilt vieren?

Nou, heel simpel: je brengt het feest naar de mensen toe! Dit feest zal voor de BeNeLux op 24 augustus in Nederland gehouden worden. Om precies te zijn, in de Amsterdamse Melkweg. Een echt cadeautje heeft de band niet nodig, behalve dan de ticketprijs, maar die moet nog bekend worden gemaakt. Wat al wel bekend is, is dat de tickets voor de hele tour op 18 januari in de voorverkoop zullen gaan. Wil je goed op de hoogte blijven, dan kun je hier alle info terugvinden.

Ps. nog een klein dingetje dat je misschien ook wel interessant vindt: Er is een opvallende leegte in het tourschema van de band op de dagen dat zowel Pukkelpop als Lowlands plaatsvinden. Het belooft natuurlijk niets, maar je weet maar nooit.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten