Thy Art Is Murder, Being As an Ocean, MissMayI en Casey naar Nederland

Je leest het in de titel goed, een line up van Amerikaanse proporties komt naar Nederland. Eindelijk mogen ze aan de overkant van de plas eens jaloers zijn op een tour die wij hier voorgeschoteld krijgen.

MEER: Thy Art Is Murder gitarist Andy Marsh reageert op terugkeer CJ McMahon

Being As an Ocean, Thy Art Is Murder, MissMayI en Casey komen namelijk naar Nederland. Vorig jaar stonden de eerste twee bands al op Jera On Air. Dit jaar hoeven ze maar 40 minuutjes langer richting het Noorden te rijden om op de nieuwe concertlocatie aan te komen. Het optreden zal namelijk plaatsvinden in het Nijmeegse Doornroosje. De datum die je hiervoor in je agenda vrij zal moeten maken is 16 april. Ook is het slim om de ochtend van donderdag 26 januari vrij te houden, dan zullen de tickets voor dit optreden in de voorverkoop gaan. De tickets zullen €20,00 + servicekosten kosten. De laatste info over dit optreden kun je hier terugvinden.

Casey’s Love Is Not Enough is door een aantal Louder Than Words bestempeld als het beste album van 2016. Lees hier alles over de beste albums van 2016!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten