Thy Art is Murder kondigt nieuwe zanger aan

Restitutie: Het lijkt erop dat CJ McMahon wel weer terug is gekeerd bij de band. Er waren tegenstrijdige berichten, inclusief het interview dat op deze pagina te vinden is, wat de enige officiële bron was ten tijde van het schrijven van het artikel. Het lijkt erop dat de band iedereen voor de gek heeft willen houden. Er zijn inmiddels beelden van UNIFY festival verschenen waarop McMahon zijn permanente terugkeer lijkt te bevestigen. Er is nog steeds geen officieel statement naar buiten gekomen, maar we geloven niet dat een band zo cru kan zijn mensen met deze aardig directe aankondiging toch teleur te stellen. De aankondiging die McMahon maakte is onderaan dit artikel terug te kijken.

Je hebt het vandaag vast de berichten voorbij zien komen over de terugkeer van CJ McMahon bij Thy Art is Murder. De voormalig zanger van de band deelde eerder vandaag nog het podium met de band. Dit gebeurde tijdens het australische UNIFY festival. De fans hoopte meteen op een terugkeer van de zanger, maar dit zit er helaas niet in.

De band komt nu dus met een aankondiging. In een interview met Hysteria Mag maakte de band zijn nieuwe zanger bekend. De permanente vervanger van CJ gaat onder de naam Rizza. Het interview waarin dit bekend werd gemaakt, werd afgenomen door niemand minder dan CJ zelf. De voormalig zanger bezocht het festival om bands te interviewen. Hieronder kun je naar het interview luisteren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten