Trivium bevestigt drummer voor Europese tour

Photo credit: John Paul Douglass

Amerikaanse heavy metal-act Trivium heeft zojuist bevestigd dat hij drummer Alex Bent (Dragonlord, ex-Battlecross) heeft gerekruteerd voor de Europese tour. Gitarist en vocalist Matt Heafy heeft recentelijk benadrukt dat Bent’s voorgangers, inclusief Paul Wandtke, allen slechts sessie-drummers waren. De vraag is dus maar of Bent langer op de kruk mag blijven zitten.

Het nieuws was echter niet het enige dat de band heeft gedeeld: ook gaf de band de auditievideo die Bent verzonden heeft mee, alleen is deze niet echt van topkwaliteit. Hieronder vind je Bent’s auditivideo, waar hij Trivium track Rain heeft gecoverd op de drums.

Het jaar loopt ten einde en dat betekent het begin van de lijstjes en daar hebben wij jouw hulp bij nodig. Laat ons hier weten wat jouw beste momenten in de muziekindustrie van 2017 waren!
Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten